Anleggsgartner i Bergen og omegn

Jeg skaper resultater du kan være stolt av

Kontakt meg

Jeg tilbyr alle tjenester du trenger for en drømmehage!

Fra belegningsstein til plenklipping, her får du alt du trenger for en hage du kan nyte i alle årstider - både på solskinnsdager og regnværsdager.

Belegningsstein

Skap et vakkert og funksjonelt uterom med vår hjelp.

Jeg tilbyr et bredt utvalg av farger, størrelser og design, slik at du kan få akkurat det du ønsker. Belegningsstein holder seg pent år etter år, og gir et tøft, gjennomført og nærmest vedlikeholdsfritt utseende.

Uteflis og bruddskifer i støp og sand

Utefliser i støp og sand gir et elegant og tidløst utseende til ditt uteområde.

Få hjelp av en fagmann med å velge riktig tekstur, farge og design for ditt utemiljø. Jeg lytter gjerne til dine egne ønsker og idéer. Utefliser og bruddskifer tåler regn, frost og sol, og holder seg vakre i mange år.

Tørrmuring av naturstein

Legg til et naturskinnende preg i din hage med vår tørrmuring av naturstein.

Muring med naturstein gir et flott og varig uttrykk. Vi tilbyr en rekke ulike steiner og farger, slik at du kan velge akkurat det du ønsker. Tørrmuring gir en robust og naturlig finish til ditt hage- eller uteromsprosjekt.

Klipp og beskjæring

Hekkeklipping og beskjæring av div. busker, vekster og frukttrær.

Oppretthold en vakker og velstelt hage med min hjelp til hekkeklipping og beskjæring. Jeg vil sørge for at dine planter og trær vokser sunne og vakre. Beskjæring og klipping bidrar til å opprettholde en sunn og frodig hage.

Terrassesnekring

Skap en innbydende og brukervennlig terrasse med hjelp fra en anleggsgartner.

Jeg tilbyr en rekke materialer og design, slik at du kan velge akkurat det du ønsker. En terrasse gir deg et sted å nyte gode sommerkvelder og hyggelige stunder, alene med venner og familie.

Kantstein og storgatestein

Med kantstein og storgatestein skaper du en robust og naturskinnende finish til ditt uteområde.

Steinene kommer i ulike farger, former og design, på denne måten kan du få det akkurat slik du selv ønsker. Kantstein og storgatestein hjelper til med å definere områdene i din hage, og gir et estetisk vakkert og tøft preg.

 

Etablering av plen og plenareal

Det å ta godt vare på en hage kan være en krevende jobb.

Heldigvis for deg er etablering av plen og plenareal en av mine spesialiteter. Jeg har mange års erfaring med å skape gode løsninger tilpasset dine behov. Jeg tilbyr alt fra anlegg til vedlikehold, inkludert plenklipping og bevaring, og sørger for at din plen alltid ser velstelt og frisk ut, slik at du kan nyte en vakker hage hele året rundt.

Lett trefelling

Trefelling kan være en nødvendig oppgave for å sikre at hagen din ser best mulig ut og vokser fritt.

Anleggsgartner Dinessen har erfaring med både større og mindre trefellingsoppgaver. Jeg sørger for å fjerne trærne på en sikker og forsvarlig måte, og kan også håndtere kapping og fjerning av trestubber og rydding av området etter at trefellingen er fullført.

Plenklipp og kantslått

En velstelt plen gjør en stor forskjell for utseendet på hagen din.

Anleggsgartner Dinessen tilbyr regelmessig plenklipping og kantslått for å opprettholde en vakker og velstelt plen. Jeg har moderne utstyr og erfaringen som trengs for å gjøre jobben raskt og effektivt.

Ikon - Blader

Prat med en profesjonell i faget

Kontakt meg i dag for en befaring og en prat om dine ønsker. Jeg ser fram til å hjelpe deg med å realisere ditt hageprosjekt.

Kontakt meg